Treningstider

TRENING I FERIE OG FRIDAGER:


Basic, Barn og Ungdom partiene

Følger skolen sine ferie og helligdager, så når det er høstferie, vinterferie, påskeferie osv er det ingen trening for disse partiene


Alle andre partier:

Trening går som normalt i alle skoleferier og helligdager. Eventuelle endringer på klokkeslett annonseres på facebook gruppen "GF Team Sandefjord"

Trener du i en annen klubb og er i Sandefjord-området, kom gjerne innom å tren med oss!

LITT OM VÅRE TRENINGER


BJJ BARN

Alder: 8-12 år (ca)

Treningne består av mye lek og moro, og utøverne lærer de viktige basic-teknikkene i brasiliansk jiu jitsu. Vi har fokus på treningsglede, samhold og respekt for hverandre.

Inntak av nye utøvere er kun ved skolestart i januar og august/september.


BJJ UNGDOM

Alder: 12 (ca) -17 år.

Utøverne lærer både basic og mer avanserte BJJ ferdigheter. Treningene har mindre lek og mer teknisk innhold enn barnetrenigene. Treningene er lagt opp til å passe både for utøvere som vil konkurrere og for de som vil trene og være sosiale. Vi har fokus på team-følelse, treningsglede, teknisk utvikling og respekt for hverandre.

Inntak av nye utøvere er kun ved skolestart i januar og august/september.


BJJ BASIC

Alder: 17 år og oppover

Dette er et parti for voksene i alle aldere som vil lære en brasiliansk jiu jitsu eller bare holde seg i form på en morsom og sosial måte. Det vil ikke være noe fri sparring, men fokus på tekniske ferdigheter og treningsglede.

Treningen har et pensum som dekker de mest grunnleggende teknikkene i BJJ og går over 12 måneder før det begynner på nytt. Det vil si at samme når du starter vil du etter 12 måneder ha lært de ferdighetene du trenger for å trene på advanced (vidregående) partiet. 

Inntak av nye utøvere er hovedsaklig ved skolestart i januar og august/september. Men vi tar også inn nybegynnere den 1. uka i hver måned resten av året.


BJJ ADVANCED

På dette partiet kreves det at du allerede vet om og mestrer de mest basic teknikkene og bevegelsene i BJJ.
Treningen er lagt opp for voksene i alle aldere og passer både for de som vil konkurrere og for de som vil trene og være sosiale. 


NO GI

NoGi er BJJ uten gi. På dette partiet vil deler av treningen ofte bli delt i to, en side av matta for nybegynnere med basic teknikker og en side hvor fokuset er på mer avanserte teknikker. Denne treningen er for voksene i alle aldere.


MMA

Alder: 17 år og oppover

Kampsport-trening med slag, spark, bryting og bakkeamp/BJJ.

Dette er et parti for utøvere med relevant kampsporterfaring. Treningen er lagt opp for de utøverne  som vil trene seriøst og for de som også vil konkurrere.


BOKSING BASIC

Alder: 13 år og oppover

Denne treningen passer for gutter og jenter i alle aldere som har lyst til å lære britisk boksing, både for kamp og  for moro.  Du vil lære basic boksing på en trygg og morsom måte. Treningen vil ha fokus på tekniske ferdigheter og passer både for nybegynnere og mer erfarene utøvere som vil fokusere på basic.


BOKSING ADVANCED

Alder: 13 år og oppover

Dette partiet er for utøvere som har de grunnleggende tenkiske ferdighetene inne. Treningen vil bestå av mer avanserte kombinasjoener i tillegg til basic øvelser. Det vil også være fokus på kondisjon og sparring. Treningen passer for alle som vil trene boksing for å holde seg i form og for de som vil konkurrere.

  

ÅPEN MATTE

Dette er 2 timer hvor man kan bruke matte-tiden til hva man vil. Man kan rulle, drille, trene teknikk, trene med gi, NOGI,  bokse, slå på pads osv. Det er ingen instruktør eller trener, men alltid noen å spørre om hjelp om man trenger.
Denne treningen er åpen for alle, både barn og voksene.SIRKELTRENING

Dette er en times effektiv trening på matta med forskjellige øvelser for styrke og kondisjon.  Den er åpen for alle over 13 år og er obligatorisk for alle boksere som skal konkurrere.


MMA SPARRING

Denne treningen er kun for utøvere som trener MMA regelmessig. Det vil ikke alltid være innstruktør her, så utøverene organiserer ofte selv sin økt med sparring.