Treningstider

TRENINGSTIDER 

TRENING I FERIE OG FRIDAGER:


Basic og Barn & ungdom partiene

Følger skolen sine ferie og helligdager, så når det er høstferie, vinterferie, påskeferie osv er det ingen trening for disse partiene


Sommerferie: Ca 20 juli
Juleferie: Ca midten av desember


Alle andre partier:

Trening går som normalt i alle skoleferier og helligdager. Eventuelle endringer på klokkeslett annonseres på facebook gruppen "GF Team Sandefjord"Hovedinstruktør

Mandag17.30 - 19.00

BJJ Basic

Gudmund Huus

17.30 - 18.45

BJJ Barn & Ungdom

Rolf Farmen/Ronny Jevnaker

19.00 - 20.45

BJJ Advanced

Ronny Jevnaker
Tirsdag17.00 - 18.30 

Boksing

Tex

18.30 – 20.00

MMA

Kay Erikssen
Onsdag17.30 - 19.00

BJJ Basic

Åsmund Bøvra

17.30 - 18.45

BJJ Barn & Ungdom

Rolf Farmen/Ronny Jevnaker

19.00 - 20.45

BJJ Advanced

Ronny Jevnaker
Torsdag18.00 -19.30

MMA og  NOGI         grappling trening

Kay Erikssen & Christian Skoli/  Ronny Jevnaker
Fredag

17.00 - 18.30

Boksing

Tex
Lørdag

11.00 – 13:00

Åpen matte
barn og voksen

Søndag

Etter avtale


Trener du i en annen klubb og er i Sandefjord-området, kom gjerne innom å tren med oss!

BJJ BARN & UNGDOM 

Dette er et parti for barn og ungdom fra 8 år/3. klasse og til ca 15 år. Utøverne vil lære både basic og mer avanserte BJJ ferdigheter og teknikker.

Inntak av nye utøvere er kun i januar og august/september ved skolestart.


BJJ BASIC (over 15 år)

Dette er et parti for voksene i alle aldere med fokus på basic teknikker og ferdigheter i bjj. Det vil også være mye rulling og sparring.  Treninga har et pensum som dekker de mest grunnleggende teknikkene i BJJ og går over 6 måneder før det begynner på nytt. Det vil si at samme når du starter vil du etter 6 måneder ha vært igjennom hele pensum. Alle over 13 år skal gjennomføre 6 måneder på Basic partiet før de kommer på Advanced treningene. Alle fra advanced partiet kan når som helst komme på Basic treningene.


BJJ ADVANCED

På dette partiet vil treningene være lagt opp til at du allerede vet om og mestrer så noenlunde de mest basic teknikkene og bevegelsene i BJJ.
Denne treningen er for voksene i alle aldere.


NO GI

NoGi er BJJ uten gi. På dette partiet vil deler av treningen ofte bli delt i to, en side av matta for nybegynnere med basic teknikker og en side hvor fokuset er på mer avanserte teknikker. Denne treningen er for voksene i alle aldere.


MMA

Kampsport-trening med slag, spark, bryting og bakkeamp/BJJ. Dette er et parti for gutter og jenter over 13 år. Treningene er lagt opp slik at de passer for både nybegynnere og erfarene utøvere. Vi har hansker og leggskinn til utlån for nye utøvere, og selger også dette på klubben.


BOKSING

Dette er en ren boksetrening, . Den er for deg som har lyst å lære britisk boksing, både for kamp og  moro. For utøvere over 13 år, gutter og jenter. Treningen er lagt opp slik at den passer både for nybegynner og erfarene boksere.


ÅPEN MATTE

Dette er 2 timer hvor man kan bruke matte-tiden til hva man vil. Man kan rulle, drille, trene teknikk, trene med gi, NOGI,  bokse, slå på pads osv. Det er ingen instruktør eller trener, men alltid noen å spørre om hjelp om man trenger.
Denne treningen er åpen for alle, både barn og voksene.