Om oss


Om GF Team SandefjordVi er en klubb som legger vekt på samhold, mestring og treningsglede. Vi har medlemmer fra 8 år og opp til over 50 år.

Treningen vår passer for alle, om du vil konkurrere, mosjonere eller bare være sosial.

I klubbens oppvekst hadde vi fler forskjellige navn, blant annet Sandefjord BJJ. I 2017 ble vi en del av GF Team, et internasjonalt team med hovedkvarter i Brasil og skoler/klubber over hele verden.

GF Team Sandefjord er under Gilberto Ferraz, 4. grad svartbelte. Han kommer på besøk ca en gang i året og holder seminarer/treningsamling og gradering av klubbens medlemmer.

I dag har vi ca 130 medlemmer, hvorav 30 er barn, og vi vokser stadig.


Bjj er et godt alternativ for dem som ikke helt finner seg til rette i de tradisjonelle idrettene som håndball og fotball. Selv om dette er en individuell sport er det en veldig sterk team-følelse hos alle våre medlemmer.

OM OSS OG VÅRE INSTRUKTØRER

RONNY MANUEL JEVNAKER   HOVEDINNSTRUKTØR


-Sort belt i BJJ

-Thai boksing 

-MMA

-Holder selvforsvars kurs og kurs for yrker som jobber med utagerende personer


Ronny holder normalt treningene for BJJ Barn & Ungdom og  BJJ Advanced.  Han vikarier også på alle klubbens øvrige treninger.


Kontaktinfo

Telefon   40604995

Epost      ronny.jevnaker@gmail.com


ØVRIGE TRENERE


Åsmund Erik Bøvra             BJJ Basic

-Brunt belte i BJJ

-aktiv konkurranseutøver i gi & NOGI

-Holder morgentreninger og tekniske treninger


Gudmund Huus                    BJJ Basic

-Sort belte i BJJ

-Jober som Fysioterapaut


Anne Lene Andersen          BJJ Barn & Ungdom 

-Sort belte BJJ

-Yoga for BJJ 

-Sort belte Judo


Kay Erikssen                        MMA

-Tidligere MMA utøver

-Brunt Belt BJJ


Rolf Are farmen                   BJJ Barn & Ungdom

-Lilla belte BJJ


Tex                                          Boksing

-

Mikael Berg                          NOGI

-Sort belte BJJ


HVA ER BJJ


Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) er en kampsport og et selvforsvarsystem som fokuserer spesielt på kamp på bakken. Det har sine røtter fra Judo og tradisjonell Jiu Jitsu.

BJJ startet i Brasil tidlig på 1900 tallet og spredte seg etterhvert utenfor landets grenser. Det var etter første stil-mot-stil turnering ved navn UFC at BJJ dominerte og ble verdenskjent.

BJJ går ut på at en mindre og svakere person kan vinne over en større og sterkere motstander ved å bruke rett teknikk, som blant annet vil være låser og bend på ledd eller kvelinger. Man kan altså stanse en angriper uten å slå et eneste slag!
Dette er en sport som passer for alle. En av grunntankene i Brasiliansk Jiu-jitsu er at du skal tilpasse teknikkene til deg.

Konkret vil treningen bestå av fallteknikk, frigjøringer fra grep, nedtagninger, låsegrep, samt bend og kvelinger, også kaldt «submissions». Og også det å forsvare seg på bakken. Treningene er lagt opp på en slik måte at alle kan delta og få utbytte. Uansett ferdigheter og fysikk vil du raskt merke at du kommer i bedre form med morsom trening. Det legges stor vekt på fri kamp og sparring, også kalt “å rulle”. Dette gjør man for å sikre at utøverne også er i stand til å utføre innøvde teknikker på en motstridende treningspartner, samt å nøytralisere motstanderens angrep.