Om oss


Om GF Team SandefjordVi er en klubb som legger vekt på samhold, mestring og treningsglede. Vi har medlemmer fra 8 år og opp til over 50 år.

Treningen vår passer for alle, om du vil konkurrere, mosjonere eller bare være sosial.

I klubbens oppvekst hadde vi fler forskjellige navn, blant annet Sandefjord BJJ. I 2017 ble vi en del av GF Team, et internasjonalt team med hovedkvarter i Brasil og skoler/klubber over hele verden.

GF Team Sandefjord er under Gilberto Ferraz, 4. grad svartbelte. Han kommer på besøk ca en gang i året og holder seminarer/treningsamling og gradering av klubbens medlemmer.

I dag har vi ca 150 medlemmer, hvorav 60 er barn og ungdom er barn, og vi vokser stadig.


Bjj er et godt alternativ for dem som ikke helt finner seg til rette i de tradisjonelle idrettene som håndball og fotball. Selv om dette er en individuell sport er det en veldig sterk team-følelse hos alle våre medlemmer.

OM OSS OG VÅRE INSTRUKTØRER

RONNY MANUEL JEVNAKER   HOVEDINNSTRUKTØR


-Sort belt i BJJ

-Thai boksing 

-MMA

-Holder selvforsvars kurs og kurs for yrker som jobber med utagerende personer


Ronny holder normalt treningene for BJJ Barn & Ungdom ,  BJJ Advanced og NOGI.  Han vikarier også på alle klubbens øvrige treninger.


Kontaktinfo

Telefon   40604995

Epost      ronny.jevnaker@gmail.com


ØVRIGE TRENERE


Åsmund Erik Bøvra             BJJ Basic

-Brunt belte i BJJ

-aktiv konkurranseutøver i gi & NOGI

-Holder morgentreninger og tekniske treninger


Gudmund Huus                    BJJ Basic

-Sort belte i BJJ

-Jober som Fysioterapaut


Anne Lene Andersen          BJJ Barn & Ungdom 

-Sort belte BJJ

-Yoga for BJJ 

-Sort belte Judo


Kay Erikssen                        MMA og NOGI

-Tidligere MMA utøver

-Brunt Belt BJJ


Rolf Are farmen                   BJJ Barn & Ungdom

-Lilla belte BJJ


Tex                                          Boksing

-


HVA ER BJJ


Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) er en kampsport og et selvforsvarsystem som fokuserer spesielt på kamp på bakken. Det har sine røtter fra Judo og tradisjonell Jiu Jitsu.

BJJ startet i Brasil tidlig på 1900 tallet og spredte seg etterhvert utenfor landets grenser. Det var etter første stil-mot-stil turnering ved navn UFC at BJJ dominerte og ble verdenskjent.

BJJ går ut på at en mindre og svakere person kan vinne over en større og sterkere motstander ved å bruke rett teknikk, som blant annet vil være låser og bend på ledd eller kvelinger. Man kan altså stanse en angriper uten å slå et eneste slag!
Dette er en sport som passer for alle. En av grunntankene i Brasiliansk Jiu-jitsu er at du skal tilpasse teknikkene til deg.

Konkret vil treningen bestå av fallteknikk, frigjøringer fra grep, nedtagninger, låsegrep, samt bend og kvelinger, også kaldt «submissions». Og også det å forsvare seg på bakken. Treningene er lagt opp på en slik måte at alle kan delta og få utbytte. Uansett ferdigheter og fysikk vil du raskt merke at du kommer i bedre form med morsom trening. Det legges stor vekt på fri kamp og sparring, også kalt “å rulle”. Dette gjør man for å sikre at utøverne også er i stand til å utføre innøvde teknikker på en motstridende treningspartner, samt å nøytralisere motstanderens angrep.